ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Bikkeltrainingen

De Praktijk voor Kinder-, Jeugd- en Oudercoaching Wageningen heeft licenties voor de volgende Bikkeltrainingen:

 

Op het gebied van Weerbaarheid en Sociale Skills:

 

  • Bikkeltjes met Lef (4-7 jaar)

Stap in de Bie-ba-boom-boom bus en reis mee naar Bikkellandia! We ontvangen een vreemde brief, die via een speurtocht naar een schatkist leidt. We vinden een Bikkelkroon en paspoorten voor alle kinderen…wie durft mee naar Bikkellandia? In Bikkellandia maken we kennis met Bikkelboy Bob, Pieper Piet, Woeste Wilma en Chill Jill. Samen met onze vrienden beleven we de meest fantastische avonturen. Ondertussen leren we spelenderwijs hoe we sterk en stevig staan, kijken, klinken en denken. Met de training ‘Bikkeltjes met lef’ worden jonge kinderen echte Bikkels!

  • Bikkels in de dop (8-12 jaar)

Doe mee met onze toffe Bikkeltraining ‘Bikkels in de dop’ waar we kennis maken met Bikkelboy Bob, Pieper Piet, Woeste Wilma en Chill Jill. We maken spelenderwijs kennis met een handige manier van reageren op allerlei situaties. Je leert anders denken over situaties waardoor jij je gevoel en je gedrag beter in hand hebt. Een sterke en stevige houding is belangrijk, maar ook leren relativeren en je lekker ontspannen voelen. Je kunt het en het wordt tijd dat je dat ook zelf gaat geloven!

  • Bikkels aan de top (12-17 jaar)

Onzekere pubers die stoeien met hun zelfbeeld krijgen een flinke dosis zelfvertrouwen door deel te nemen aan Bikkels aan de top! Steviger in je schoenen staan en niet bij alles denken dat het toch niet lukt. Je kunt het wél en het wordt tijd dat je dat gaat geloven. Daar gaan we samen met jou aan werken.
Leer hoe jij zélf het roer om kunt gooien, hoe je situaties anders kunt benaderen en met opgeheven hoofd nieuwe uitdagingen aankunt.

  • Bikkels@Home Xtra trainingen afgestemd op je eigen leeftijd

De enige online weerbaarheidstraining waarmee je weer sterk en stevig in je schoenen komt te staan. Jouw eigen Bikkeltrainer houd je proces in de gaten, beantwoordt vragen en geeft desgewenst feedback op je thuisopdrachten via mail. Heb je liever wat intensiever contact met een Bikkeltrainer? Bekijk dan hier het Bikkels@home Xtra programma.

 

Faalangsttraining

 

  • Koele Bikkels (8-15 jaar)

Met meer zelfvertrouwen je taken aanpakken: of je nu last hebt van faalangst op school, bij het sporten of in de omgang met anderen, met de faalangsttraining ‘Koele Bikkels’ pak je jouw faalangst snel en goed aan! De kern van deze cursus zit hem in een andere manier van denken:  Bikkeldenken. Maar ook leren ontspannen, relativeren en een goede voorbereiding houden faalangst op afstand.

Meer informatie? Neem dan contact op met de praktijk of kijk op www.bikkels.nl

A6A6493C-5AAB-40E5-8464-4804AA65A634_1_105_c
Open chat
Heb je een vraag?
Waarmee kan ik je helpen?