ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Oudercoaching

Opvoeden is niet altijd gemakkelijk. Soms loop je als ouders tegen lastige situaties aan met je kind. Je vraagt je af welke oplossingen dan het meest helpend zijn. Iedere leeftijdsfase kent z’n eigen uitdagingen. Of kinderen nu jong of oud zijn, vaak laten zij door hun gedrag de problematiek zien waar het tegenaan loopt. Het gedrag van kinderen is altijd een uiting van onderliggende behoeften en emoties. Het is waardevol om inzicht te krijgen in wat een kind denkt en voelt.

Soms kan het prettig zijn als iemand met je meedenkt waardoor bewustwording ontstaat en daarmee een begin tot een oplossing.

Oudercoaching helpt je om zicht te krijgen op wie jij bent als opvoeder en welke talenten en kwaliteiten je kunt inzetten om je kind beter te kunnen begrijpen en te begeleiden. Het resultaat: een meer ontspannen sfeer in het gezin en een betere relatie met je kind. Oudercoaching wordt altijd ingezet bij coachingstrajecten met kinderen en jongeren en kan ook als losstaand traject worden gevolgd. Ben je geïnteresseerd in oudercoaching? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Spreekt het je aan om eens op een ongedwongen manier met andere ouders in gesprek gaan over verschillende thema’s, zoals echtscheiding, gedrag van kinderen of hooggevoeligheid? Informeer bij de praktijk of kijk eens naar de mogelijkheden van Opvoedparty®

Open chat
Heb je een vraag?
Waarmee kan ik je helpen?