ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

WANDELCOACHING

Wat zijn de voordelen van wandelcoaching?

 

De coronaperiode heeft verschillende nieuwe toepassingsvormen voor coaching met zich meegebracht; een daarvan is wandelcoaching.

Door samen te wandelen raak je gemakkelijk met elkaar in gesprek. Het biedt de mogelijkheid om op een ongedwongen manier met elkaar praten en het geeft tegelijkertijd de gelegenheid om je gedachten eens rustig te laten gaan en te ordenen.

De natuur speelt een belangrijke rol binnen wandelcoaching. Bewegen in de natuur zorgt voor ontspanning in je hoofd waardoor de stress af zal nemen. Beweging heeft in veel opzichten een positieve invloed. Door te bewegen kun je je stresshormoon cortisol verlagen. Daarnaast nemen de neurotransmitters serotonine en endorfine toe door beweging. Dit zijn de stofjes die je een goed gevoel geven. Naast een positief effect op je lichaam zorgt beweging er daarom voor dat je je gedachten en gevoelens positief kunt beïnvloeden. Door tijdens het wandelen met op jouw eigen situatie afgestemde coaching te werken ontstaat bewustwording en zelfreflectie. En daar ligt het begin van de weg die jij kunt volgen om je doel te bereiken!

 

Ben jij geïnteresseerd in wandelcoaching? Neem dan eens contact op met de praktijk! Ook wandelcoaching kan onderdeel uitmaken van blended coaching.

AD1E76A7-D893-4B88-AFAD-282EE2ABAA88_1_105_c
Open chat
Heb je een vraag?
Waarmee kan ik je helpen?